Verlenging certificering door ICTWaarborg

Vandaag ontvingen wij uit handen van Sander Vale, voorzitter van Stichting Brancheorganisatie ICTWaarborg een verlenging van ons ICTWaarborg certificaat.

ICTWaarborg

Klanten van bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Om de kwaliteit van de ruim 1.300 ICTWaarborg-deelnemers nog beter te kunnen garanderen, is er een certificeringsprocedure. Hierbij wordt gecontroleerd, onder andere aan de hand van de website van de deelnemer, of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg.

Promo Computers is aangesloten bij ICTWaarborg voor de vakgroepen winkel, webwinkel en servicebedrijf.

Promo Computers

Vanuit ons kantoor in de polder van Molenlanden hebben we een uitgebreide showroom met eigen technische dienst. We doen dit met veel passie en plezier, onze vakkundige medewerkers staan dagelijks voor u klaar.

In onze uitgebreide webshop kunt u online winkelen, met een assortiment van ruim 13.000 artikelen krijgt u een goede indruk welke producten wij kunnen leveren.

Kunnen wij u helpen bij computerproblemen?

Mocht u een oplossing nodig hebben op het gebied van computers, neem dan contact met ons op via 0184-602300 of stuur ons een e-mail op info@promocomputers.nl

Bent u tevreden over Promo Computers? Laat gerust een beoordeling achter op computerwinkels.nl,