Hoe kan ik Windows 11 krijgen?

Op 04 oktober 2021 heeft Microsoft Windows 11 uitgebracht. Vanaf dat moment heeft Microsoft stap voor stap upgrades naar Windows 11 beschikbaar gesteld voor alle computers en laptops die hiervoor geschikt zijn. Als uw laptop of computer geschikt is kunt u deze update installeren. Hiervoor heeft u wel een geldige licentie van Windows 10 nodig.

Is mijn computer of laptop geschikt?

Controleer of uw huidige pc voldoet aan de vereisten om Windows 11 uit te voeren. Ga naar Controleren op Windows-updates. Of selecteer de knop Start en ga vervolgens naar Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update. Komt u hier zelf niet uit, laat onze medewerkers u hier dan in adviseren. Dit kan door met uw computer naar de showroom te komen of door deze op afstand over te laten nemen.

Windows 11, de nieuwe standaard.

Al onze nieuwe laptops worden standaard geleverd met Windows 11. Een van de voordelen hiervan is dat Windows 11 minder energie nodig heeft als zijn voorgangers, wat resulteert in een lager accuverbruik. Daarnaast biedt het een verbeterde beveiliging en nieuwe functionaliteiten, zoals o.a. de mogelijkheid om makkelijker te werken met meerdere programmavensters op één scherm., ,