Online back-up via Bullguard

Met Bullguard backuppen via cloudopslag.

Met het oog op de toenemende populariteit van cloudopslag introduceren we een nieuwe functie waarmee u rechtstreeks via BullGuard een back-up van uw bestanden kunt maken naar Google Drive en OneDrive van Microsoft.

Zoals u wellicht weet, kunt u al rechtstreeks via BullGuard back-ups maken naar Dropbox. Met de toevoeging van Google Drive en OneDrive kunt u nu zelf de opslagoptie van uw voorkeur kiezen.

Een account is zo gemaakt.

Het kost maar een paar minuten om een account bij Dropbox, Google Drive of Microsoft OneDrive te maken. Als u al een account bij een van deze diensten heeft, kunt u deze gebruiken.

Al uw data is goed beveiligd.

Alle back-ups zijn versleuteld en beveiligd met een wachtwoord dat alleen u weet. Dit betekent dat uw foto’s en documenten altijd zijn beveiligd en zijn beschermd tegen pottenkijkers.

We verwijderen BullGuard Online Drive om deze nieuwe services te kunnen aanbieden. De wijzigingen worden van kracht wanneer u uw abonnement na 15 november 2016 verlengt.

Wat moet u doen?

Als u nog geen back-ups van bestanden hebt gemaakt, hoeft u niets te doen.

Als u back-ups hebt gemaakt van uw bestanden op BullGuard Online Drive, moet u de bestanden na 15 november of voorafgaand aan verlenging van uw abonnement overzetten naar Dropbox, Google Drive of OneDrive.
voor vragen of advies mag u altijd contact met ons opnemen.