Eerste aanmelding voor aanleg glasvezel in Molenwaard via Promo Computers

Vandaag was het zover, de eerste aanmelding voor het Glasvezel Molenwaard project via Promo Computers. Na het doornemen van alle voordelen en mogelijkheden heeft de familie Middelkoop uit Goudriaan toch besloten om over te stappen. Hartelijk bedankt!

Informatie en aanmeldpunt voor glasvezel in Molenwaard

Twijfelt u nog of wilt u meer informatie? Kom gerust langs, wij zijn er voor u om uitleg en informatie te geven om zo tot een weloverwogen besluit te komen. Dit is geheel kosteloos en uiteraard staat er een heerlijke kopje koffie voor u klaar. 

Glasvezel Molenwaard

We staan in Molenwaard voor een uitdaging. Storingsvrij, supersnel en toekomstbestendig internet is essentieel voor onze toekomst. Naast de computerverbinding zullen namelijk ook TV- en telefoonverbindingen via internet gaan lopen. Voor toekomstbestendig internet hebben we glasvezel nodig. Zeker als u weet dat ons datagebruik met 60% per jaar toeneemt. Dat kan in de toekomst niet meer met de huidige koperen kabel.

Commerciële partijen zoals KPN en Ziggo willen in Molenwaard geen glasvezel aanleggen. Dat vinden ze onrendabel. Toch willen we glasvezel voor iedereen in de Molenwaard omdat het belangrijk is voor de toekomst van het gehele gebied! We willen in het huidige communicatietijdperk geen achterstandsgebied worden.

Eigen netwerk is dé oplossing

De enige oplossing is een eigen netwerk. Hierdoor krijgt iedereen in Molenwaard de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen. Daarom is Stichting Glasvezel Molenwaard opgericht. Een niet commerciële stichting die in opdracht van de gemeenschap een eigen netwerk vorm wil geven. Voorwaarde is dat minimaal 3000 huishoudens kiest voor glasvezel. De stichting heeft daarom naar een aanbieder van glasvezel en naar een provider gezocht. Hieruit zijn standaardpakketten voor de consument en maatwerkpakketten voor de zakelijke gebruiker samengesteld.

Uitstekend aanbod voor kernen en buitengebieden

Het fundament van glasvezel in Molenwaard is gebaseerd op samenwerking en op een uitstekend aanbod voor elke individuele inwoner, gezin of bedrijf. Goed voor nu, maar bovendien toekomstgericht!

75% van de aansluitingen zit in de dorpskernen. Het overgrote deel van de kosten die nodig zijn om glasvezel binnen de gehele gemeente Molenwaard uit te rollen komt voort uit de graafwerkzaamheden. De meeste kosten gaan dus in de buitengebieden zitten. Wij als Glasvezel Molenwaard hebben ons als doel gesteld gelijke abonnementen aan te bieden, ongeacht waar u woont. Woont u dus in een buitengebied, dan zal uw tarief gelijk zijn aan een abonnee in een dorpskern.,