Computer op maat samenstellen

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. De een wil graag twintig Chrome tabbladen open hebben, terwijl iemand anders zijn vakantiefoto’s wil bewerken. Of wordt het toch de nieuwste games spelen? Tegenwoordig is er eigenlijk altijd wel een systeem te vinden dat bij je past, maar wat als je wat anders wil? Wil je toevallig toch die mooie LED-fans? Of wordt het een aparte high-end geluidskaart om je muziek mee te bewerken?

Zelf je computer samenstellen

Wij maken het u mogelijk om de perfecte PC te bouwen, compleet toegespitst op uw wensen! Met onze 20 jaar ervaring stellen we de een computer volledig samen naar uw behoeften.

Instap computer

Uit ervaring kunnen wij voor de instap computer een i3 processor aanraden in combinatie met 4GB werkgeheugen, een SSHD (combinatie van een traditionele harde schijf en een SSD) en een kwalitatief goed moederbord. Wilt u toch wat sneller? Dan is er een i5 processor die gepaard wordt met 8GB werkgeheugen en een SSD. Natuurlijk hoort hier ook een goed moederbord bij met voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

Game PC

Mocht u de ultieme computer willen dan is er de Intel Core i7™ reeks. De basis van dit platform zal bestaan uit een robuust moederbord met veel mogelijkheden, SSD en 16GB werkgeheugen of meer. En ook zal de SSD ook niet ontbreken. Eventueel is daar ook nog een zware grafische kaart bij te plaatsen voor ultiem game plezier.

Heeft u vragen? We zijn van 09:30-18:00 telefonisch, via e-mail en in de winkel bereikbaar. We zijn ook te vinden op Facebook, zo kunt op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en meer! Voor meer nieuws kan u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief.,